Ovaj radni dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o jednoj od naših najpoznatijih voditeljki, Jovani Jeremić. Jovana poslednjih skoro dvije godine na sve načine uspije da privuče pažnju javnosti na sebe, pa smo tako do sada mnogo puta imali priliku o njoj da čitamo u domaćim medijima.

Jovana je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i koja bez problema kaže sve ono što misli. Ako je suditi po onome što nam voditeljka plasira, njoj na poslovnom planu ide sve savršeno dobro, ali situacija ništa drugačija nije ni kada je u pitanju njen privatni život, posebno onaj ljubavni, gdje Jovana ima udvarača na više strana. Nedavno je ona dala veliki intervju, a na samom početku na pitanje kako je, slavna voditeljka rekla je sljedeće:

“Odlično sam. Drago mi je što imam ovo uključenje, želela bih nešto da demantujem. Videla sam da me napadaju ljudi koje ja poznajem. Opozicioni mediji su pustili deo moje izjave, krenuli sa da pričaju da sam napadala gledaoce sa Kosova i Metohije. Isekli su deo gde ja govorim da prezirem folirante koji su prodali svoju dedovinu i imanje u Beograd i da ovde komentarišu i glume velike srbe. Vrlo sam u svom govoru podržala srbe koji su ostali na Kosovu i Metohiji, da se bore junački. Sankcionisaću sve pravno koji su to uradili”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here