Prošlog mjeseca Dragana Mirković, poznata folk pjevačica, javno je objavila odluku da se razvodi od  biznismena Tonija Bijelića. Par, je u braku koji je trajao 25.godina dobio dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu.Naime , njihova deca će se sada će suočiti s izazovima da prebrode razvod svojih roditelja. Dragana otvoreno izražava kako je neizmerno ponosna na svoju decu, koja su izabrala da stoje uz nju tokom ovog teškog perioda razvoda od Tonija.

Njihov izbor da izbjegnu medijsku pažnju je i neočekivan i izvanredan, posebno imajući u vidu da većina tinejdžera teži da budu viđeni i prepoznati. Ova sklonost je tipično prirodna u njihovim godinama. Međutim, oni prkose ovoj normi. Sada, ako bismo spekulisali, neko bi se mogao zapitati da li je to nekako moja greška. Ipak, ispunjen sam radošću što su odlučili da se ne eksponiraju.

Uvek sam bio zadovoljna time što sam jedino poznato ime u porodici. Kome treba više djece koja traže slavu? Možda sam ja kriva jer su ovu odluku donijeli nakon što su svjedočili kako sam prvi put u životu prolila suze zbog objavljene laži.

Možda sam trebala prikriti svoje emocije od njih, ali previše cijenim iskrenost. Nikada nisam htela ništa da krijem od njih. Marko je uspješno završio studije na akademiji i sada pohađa diplomu ekonomskog prava. Manuela se, s druge strane, trenutno odlučuje između dva različita fakulteta nakon što je nedavno diplomirala. Oboje su izvrsni u akademskom smislu i nikada nisam naišao na probleme s njima.


Što se njih tiče, ja sam zaista srećna. Njihovo prisustvo donijelo mi je neizmjernu radost, što je izrazila tokom nastupa u emisiji “Amidži šou”.

Tokom svog putovanja, Dragana i Toni su se suočili sa brojnim izazovima, a pevačica je bila iskrena o nedaćama koje su prošli. Pre nešto više od dve godine, Toni je doživeo razoran gubitak oca, a Dragani je bilo očigledno da ga je tuga teško opterećivala.

Takvi događaji su uvijek neočekivani i nikada se ne osjećamo adekvatno pripremljenim. Uložio sam sve napore da pružim nepokolebljivu podršku, ali nikada nisam vidio Tonija u takvom stanju tuge i očaja. Pogled na njega tako razbijenog zauvijek će ostati urezan u mom umu, trajni otisak tog trenutka.

  • Moja briga za Tonija zasjenila je svaku simpatiju koju sam mogla osjetiti prema tom čovjeku. Bilo je to zajedničko iskustvo teškoće, naše prvo te vrste. U pokušaju da ga odvratim od njegovih nevolja, ohrabrila sam Tonija da se bavi nekom fizičkom aktivnošću dok smo bili na odmoru u Monte Karlu, kao način da pobjegnemo iz Austrije. Srećom, uz podršku naše dece, uspeli smo da mu donekle podignemo raspoloženje, iako bol traje i danas, kaže Dragana u intervjuu za “Informer”.

Dragana je u poslednje vreme zauzela hladan i potpuno drugačiji stav prema Toniju, što je u suprotnosti sa njenim prethodnim prikazom njihove ljubavi kao bajke. Međutim, Toni se, sa druge strane, ponosno hvali svojom suprugom, govoreći da joj niko ne može parirati. (smeh) Prilično je neverovatno, zaista… Ako bih mogao da vam pokažem neke dokaze… On sada provodi vreme sa Van Damom, renomiranim glumcem, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz Amerike i Francuske. Svi su se upoznali sa Draganom Mirković i čak je prate na Instagramu! Zaista je neverovatno da su se zainteresovali za nju i da često komuniciraju. Nestrpljivo čekaju priliku da se lično upoznaju… (smijeh) Dakle, kad god Toni priča o meni, uvijek je ispunjeno uzbuđenjem i jednostavno me morate pratiti da biste sve to doživjeli! – iznela je ova osećanja pre više od dve godine u intervjuu za “Objektiv”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here