Mediji često prate Cecinu decu, izazivajući interesovanje javnosti za svaki aspekt njihovog života. Uprkos tome što još nisu uspostavili vlastitu karijeru, sami su postali slavne ličnosti. U aprilu 2022. pojavila se vest o romantičnoj vezi Anastasije Ražnatović sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, što je izazvalo spekulacije o njenom prihvatanju u njegovu porodicu.

 

Od početka njihove veze i kasnijeg braka, kružile su glasine o tome da Nemanjina majka ne odobrava njegovu izabranicu. Priča se da taj stav deli i Olivera, Nemanjina majka, kao i njena ćerka Vanja. Ipak, o njihovoj savršenoj harmoniji svjedoči i fotografija snimljena na Međunarodni dan žena na kojoj su Anastasija, Olivera i Vanja pored Gudelja. Ovaj praznik pružio je idealnu priliku da javno pokažu svoje jedinstvo.

Uz zajedničku fotografiju, sinoć nas je na Instagramu Vanje Gudelja počastila i divan muzički nastup Anastasije Ražnatović. Čini se da je Nemanjina sestra imala za cilj da prenese poruku jedinstva, jer između nje i njene snaje nije bilo pritužbi i da je nastupio period naklonosti, sloge i divljenja.

Kako je sportski gen nasledilo svako dete u porodici Gudelj, Nemanja i Dragiša su se posvetili fudbalu, dok se Vanja opredelila za tenis.

Vanjinu ranu karijeru značajno je oblikovalo vrijeme provedeno na prestižnoj akademiji Kim Clijsters, gdje je dobila neprocjenjive upute od legendarne belgijske teniserke. Kim je, zajedno sa ostalim igračima Akademije, velikodušno podijelila mnoštvo savjeta Vanji. Tokom njihovog razgovora, Kim je naglasio značaj održavanja osjećaja normalnosti i prizemljenja, čak i u potrazi za konačnim uspjehom, kako bi se izbjegao bilo kakav negativan utjecaj na vlastito blagostanje. U intervjuu za Novosti sa samo 12 godina, Vanja je prenela da ceni pomoć koju je dobila, kao i spremnost mentora da odgovori na sve nejasnoće ili upite koje je imala. Pored toga, podelila je i težnju da se jednog dana pridruži reprezentaciji Srbije.

Sa velikim ponosom, Vanja je pokazala svoje jezičke sposobnosti otkrivajući kako tečno govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski, i ograničeno, ali hvale vredno razumevanje španskog, koje je nesumnjivo usavršila u vreme braće i angažmana u Španiji.

Dijeleći uvide iz svog porodičnog života i bavljenja tenisom kroz zadivljujuće fotografije, često koristi platforme društvenih medija u dobi od 21 godine.

Nemanja, poreklom iz loze duboko ukorenjene u fudbalu, rođen je u Beogradu 16. novembra 1991. Njegov otac, Nebojša Gudelj, bivši profesionalni fudbaler iz Trebinja, Srbija, bio je povezan sa Partizanom u vreme Nemanjinog rođenja. Međutim, 1997. godine, kada je Nemanja napunio šest godina, Nebojša je odlučio da nastavi karijeru i pridružio se NAC Bredi u Holandiji. Zbog toga se cijela porodica preselila u ovaj holandski grad. Tokom nedavnog intervjua, Anastasija Ražnatović je pričala o svojoj romantičnoj vezi sa Nemanjom Gudeljem, otkrivajući neotkrivene informacije. Par je dugi niz godina boravio u Holandiji, gde je Nemanja započeo svoju fudbalsku karijeru. Tamo je ostao do 2017. godine, kada je odlučio da svoje profesionalne aspiracije nastavi u Kini. Nakon kratkog boravka u Kini od skoro dvije godine, u augustu 2018. krenuo je na jednogodišnju pozajmicu u Sporting iz Lisabona.

Sevilja je njegovo mjesto boravka od 2019. godine, nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora sa lokalnim klubom u julu iste godine. Anastasija Ražnatović često putuje u Španiju kako bi uživala u dragocenim trenucima sa njim, što je dovelo do glasina koje sugerišu da bi pevačica tokom jesenje sezone mogla da se preseli u Sevilju.

 

Vrijedi napomenuti da je Nemanja Gudelj duboko povezan sa svojom porodicom koju čine njegov otac Nebojša, majka Olivera, brat Drago i sestra Vanja. Ono što je posebno intrigantno je da svaki član ove porodične jedinice prihvata veganski način života, čvrsto uvjeren da je on temelj njihovog ukupnog zdravlja i uspjeha.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here