Popularni  folk pjevač Slobo Radanović gostujući u renomiranom programu Ognjena Amidžića “Amidži šou”otkrio je neke sočne detalje iz njegovog odnosa sa pevačicom Darom Bubamarom. Ovo pojavljivanje dolazi neposredno pred dugo očekivano finale Radanovićeve emisije “Pevaj sa mnom”. Vrijedi napomenuti da je Radanović prije više od godinu dana doživio radost koja mu je promijenila život kada je postao otac, događaj koji je nesumnjivo donio ogromno ispunjenje u njegov život.

Na početku razgovora sa Amidžićem, Sloba je iskazao svoj lični rast i razvoj, ističući povećan osjećaj odgovornosti prema djetetu, porodici i životu. Ovu transformaciju je opisao kao lijepo i transformativno iskustvo, koje želi da svi dožive kao roditelj. Kasnije u razgovoru, Sloba se osvrnuo na svoj nedavni sukob sa kolegom Darom Bubamarom oko pesme “Infarkt moje duše”, naslovne pesme sa njegovog poslednjeg albuma.

Nakon njihove saradnje na duetu “Ne voli me previše”, Dara je javno optužila Radanovića da je plagirao pjesmu koju je prethodno snimila sa neidentifikovanim kolegom. Pored ove optužbe, Dara je krenula sa nizom ličnih napada na Radanovića.

Rale Ratković, tekstopisac, nedavno se osvrnuo na situaciju i dao sve potrebne informacije. “Nije mi bila namjera da promoviram ili preuzimam zasluge za pjesmu. Nemam negativan stav prema Dari kao pojedincu i čvrsto vjerujem da je to jednostavno nesporazum.” Slobo je svoj narativ započeo izražavanjem ovog osjećaja, a kasnije je razjasnio detalje. “Čini se da je bilo orkestrirano ludilo oko raznih stvari, iako mi je motiv i dalje nejasan. Vjerujem da bi pojedinci trebali imati slobodu da izaberu vlastitu perspektivu, uključujući i kada su u pitanju moja vlastita iskustva i iskustva drugih. Iskreno se nadam da će drugi dobiti značajnu količinu pažnje i priznanja, čak i više nego ja.”

“To je zapravo bio Raletov glas, a ne Darin, uprkos informacijama koje je dobila. Ja sam lično slušao demo u kojem je Ralet Ratković pjevao i mušku i žensku dionicu. Nikada nisam čuo Darin glas na toj pjesmi, a s obzirom na to da je sjedio od tri godine, obratio bih se do nje da me niko nije obavestio da je to njena pesma, a ja nikada nisam imao priliku da je čujem direktno od nje ništa negativno da kažem o Dari, ja i dalje poštujem i cenim nju da ne govorim loše o nekome s kim sam imao dobar odnos, a to uključuje i Daru Ona ostaje ista, ali ona ima svoje probleme, ne mogu reći ko je kriv, ali znam da nisam ja. Sređivanje ovih stvari je odgovornost autora. Posetio sam Raletov studio, gde sam snimio pesmu, izvršio uplatu i na kraju potpisao potrebna dokumenta.

 

 

Amidžića je Dara obavijestila da je Sloba preuzeo vlasništvo nad pjesmom, iako je slušao demo verziju na kojoj je njen vokal, što on demantuje. Nadalje, on demantuje Darine navode da je pjesmu predložio Ceci Ražnatović i Tanji Savić, izrazivši želju da sa njima sarađuje u duetu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here