ŽIVOTNA PREKRETNICA! Želela decu, a dobila RASKID! Stanija na ivici suza, jedva ispričala o TEŠKOM PERIODU!

0
418

Stanija Dobrojević jedna je od najpoznatijih starleta na našim prostorima, i na javnoj sceni ona se nalazi dugi niz godina, a od kako se pojavila mišljenja o njoj u javnosti su podijeljena, pa kako ima pozitivnih komentara i mišljenja, tako isto ima i onih negativnih, ali to na nju nikako ne utiče, ona nastavlja svojim putem kako je i zamislila.

Sada je i Stanija kao i brojne naše javne ličnosti sumirala godinu koja je iza nas, a koja je za nju bila itekako teška i turbulentna. Stanija je otkrila po čemu će ona da pamti prošlu godinu, pa je na samom početku ona rekla sljedeće: “Protekla 2022. je bila planirana za porodicu, decu i dom, a donela mi je životni preokret, lekcije i raskid. To je bila moja godina transformacije, i to operacija naživo! Morala sam da se promenim iz korena kao ličnost, da promenim navike… Nije bilo lako, ali je prelepo”, rekla je ona pa je dodala:

“Kada sve sumiram, ovo je bila godina izlečenja u emotivnom smislu i ljubavi prema sebi. Taj raskid je izgleda bio neminovan jer ja sam odavno bila spremna da privučem nešto skroz drugačije u moj život. Mislim da više nemam šta da tražim u takvim formatima. Ne vidim sebe među tim ljudima, čak ni novac više nije satisfakcija. Prerasla sam to i davno prekucala igricu! Dalje planove ne bih otkrivala, o planovima uvek ćutim. Ćutim i radim!” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here