MENSUR AJDARPAŠIĆ ULAZI U ZADRUGU – Viđen je kako ULAZI U KARANTIN: Sprema se vanredno UBACIVANJE? HA0S U NAJAVI?!

0
167

Mnogo je onih koji su se proslavili zahvaljujući rijalitiju, a jedan od njih je svakako i Mensur Ajdarpašić, i upravo on će biti naša današnja tema. On se u rijalitiju istakao po svojim stavovima i mišljenju koje nema problem da iznese, a i po burnim ljubavnim vezama koje je on imao, kao u prethodnoj sezoni kada je on bio u vezi sa maloljetnom Milicom Veselinović, koja je u ovoj sezoni pokazala neko svoje drugo lice. Sada su se pojavile informacije kako će on uskoro da postane dio rijalitija.

Naime, radi se o tome da su se pojavile informacije kako je on viđen da ulazi u karantin, gdje inače idu svi učesnici prije samog ulaska u rijaliti. Iako je mnogo onih koji jedva čekaju da ga vide u rijalitiju, pojavila se informacija na društvenim mrežama kako je on viđen u Beogradu navodno, a da se spekuliše da će on da bude vanredno ubačen. Pomenuta objava je glasila:

“Dobra vest za Mensurove fanove – Mensur je viđen kako ulazi u hotel gde im je karantin”, pisalo je u objavi. Ali ukoliko se uđe na njegov profil na Instagramu, onda se može vidjeti da je on još uvijek u Crnoj Gori, a da li će uskoro da postane dio rijalitija, ostaje nam jedino da čekamo i da vidimo da li će se to desiti. Zanimljivo je i to da su nedavno Lepi Mića i Aleksandra Nikolić govorili o potencijalnim vanrednim ubacivanjima, pa su upravo Mensura naveli kao jednog koji bi mogao da uđe, a ukoliko bi se to desilo, definitivno bi svojim ulaskom mnogima pomrsio konce. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here