Marija Petronijević, poznata glumica poznata po izuzetnom glumačkom umeću u omiljenoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, pre nekoliko godina donela je odluku da gradski život zameni za jednostavniju egzistenciju na selu. U svom rodnom mestu, selu Visibabe, izgradila je ličnu utopiju, utočište na ovoj planeti, gde uživa u društvu svoje drage porodice. Zadivljujuća ljepota prirode je obavija, praćena pripitomljenim stvorenjima i nizom flore kojoj teži s ljubavlju i predanošću.

 

 

 

 

 

 

U Marijinom vrtu može se otkriti divan asortiman sorti bosiljka – Genovese, Green Globe i Purple – uz opojni miris šaša koji prožima zrak. Lavanda uspeva, a sadnice pitomog kestena su se ukorijenile pod Marijinom vještom brigom. Među zelenim lišćem, ne možete propustiti živopisne “Lolla Rosa” paradajz i zelenu salatu, sa svojim zadivljujućim crvenim listovima i šarmantno uvijenim rubovima. Nakon što se oprostila od svoje glumačke karijere, Meri sada živi u mirnom prebivalištu daleko od užurbanog grada i znatiželjnih očiju. Ona prihvata put kojim se manje putuje, priznajući izazove koji on predstavlja, ali ustraje sa nepokolebljivom odlučnošću. Njen izbor da se povuče od pogleda javnosti svjedoči o njenom dubokom cijenjenju privatnosti i spokoja. Često nazivana Srpkinja Monika Beluči, Marija se veoma ponosi svojim idiličnim životom na selu, smatrajući da je pravi blagoslov biti daleko od haosa i glamura grada.

 

 

 

 

 

 

 

Kroz redovne objave na Instagramu, ona dijeli uvid u svoju svakodnevnu rutinu, bavljenje tipičnim aktivnostima na farmi kao što su briga o ovcama, njegovanje pilića i upravljanje traktorom. Njeni pratioci su počašćeni vizuelnom gozbom fotografija i video zapisa koji prikazuju njen seoski način života. „Prihvatam svoj prirodni izgled i odbijam da koristim filtere ili tehnike retuširanja da sakrijem svoje bore na svojim fotografijama. Isto tako, ne menjam pejzaže ili zalaske sunca sa egzotičnih mesta jer sam Marija, ponosna na svoje poreklo iz zapadne Srbije. imam duboku ljubav i prihvatanje sebe takvu kakva jesam”, rekla je glumica na svojim platformama na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da bi zaštitila svoju privatnost, dugo vremena je tajila identitet svog partnera. Nedavno se saznalo da joj je životni saputnik Milinko Isaković (43), imućni lozničanin humanitarac sa ekspertizom u informacionim tehnologijama. Isaković je pre više od decenije privukao pažnju javnosti svojom filantropskom kampanjom „Milinko ti daruje“, gde je podelio brojne poklone širom Srbije, namenjene onima kojima je potrebna. Tokom svoje kampanje, naglašavao je značaj podržavanja tradicionalnih vrijednosti i ljudske povezanosti, često zanemarene u današnjem modernom dobu. U relativno kratkom vremenskom periodu, par je blagoslovljen darom dvoje dece – obojica dečaka, za koje čvrsto veruju da ih je dala božanska sila kao dokaz njihove uloge roditelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here