U centru pažnje trenutno je Ivan Bosiljčić, koji je oduševio publiku nastupom u filmu “Jorgovani”. Ponovo ekran deli sa Slobodom Mićalović, na veliko oduševljenje fanova koji željno iščekuju ponovno okupljanje ovog voljenog ekranskog para. Zanimljivo je da film odudara od njihove prethodne romantične serije, “Ranjeni orao”, nudeći gledaocima potpuno novu i jedinstvenu priču. Bosiljčić i dalje osvaja žensku publiku, o čemu svjedoče i izuzetno pozitivne povratne informacije gledatelja.

 

 

 

 

Tokom njegove karijere, žene su pokazivale veliko interesovanje za njegov lični život, a posebno za dugogodišnji brak sa pevačicom Jelenom Tomašević. Međutim, malo se zna o njegovoj prethodnoj romantičnoj vezi sa balerinom. Pre njegove veze sa Jelenom, Bosiljčić i balerina su bili duboko zaljubljeni, ali je njihovoj romansi na kraju došao kraj nakon godinu dana zabavljanja. Jeleni je još 2009. godine predstavljena pesma Sergeja Ćetkovića „Da mi je da mi vrati moj dar“, a u početku je oklevala da je prihvati. Izrazila je: “Nemam želju da izgledam očajno, pjevajući za njegov povratak.” Međutim, sudbina je za nju imala drugačije namere. Bosiljčić je za to vrijeme nosio cijenjenu titulu najtraženijeg gospodina, a uloga u hit seriji “Ranjeni orao” katapultirala ga je na ogromnu slavu među ženskom populacijom. Dame su ga obožavale, hrleći u Pozorište na Terazijama da prisustvuju njegovim zadivljujućim predstavama, a mnoge su gajile duboku želju da se sretnu sa harizmatičnim glumcem.

 

 

 

 

 

 

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan je krenuo na novo romantično putovanje sa talentovanom balerinom Lidijom Novaković. Njihovi putevi su se ukrstili tokom produkcije mjuzikla “Cigani lete u nebo”, gde je Bosiljčić preuzeo glavnu ulogu, a Lidija je pokazala svoje baletsko umeće. Lidijin zadivljujući izgled i kamera-prisustvo otvorili su joj vrata u manekenskoj industriji, uz njene obaveze kao baletske igračice u Pozorištu na Terazijama. Izabranica Ivana, koja se navodno takmičila na izboru za Mis Srbije, dolazi iz Pančeva i tu je završila osnovno baletsko obrazovanje pre nego što se dalje stručno usavršavala u Beogradu. Nakon kratkog perioda, njihovoj romantičnoj vezi došao je kraj, a glumac je obnovio vezu sa Jelenom Tomašević. U to vreme je objavljena pesma “Da mi je da mi rezko”. Par se zvanično venčao 2011. godine, a vrhunac njihove zajednice je njihova ćerka Nina.

 

 

 

 

 

 

 

Osoba koju je Ivan nekada voleo je poreklom  iz Pančeva, a školovanje je završila u Srednjoj baletskoj školi “Lujo Davičo” u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije Megatrend univerziteta u Beogradu. Od 2018. godine je na stalnom radnom mestu u baletskoj trupi Pozorišta na Terazijama. Tokom svoje karijere učestvovala je na raznim radionicama i obukama u zemlji i inostranstvu. Naime, dobila je stipendiju za pohađanje cijenjene američke institucije Jacob’s Pillow 2014. godine. Tokom školovanja postigla je brojna priznanja, kao što je osvajanje najviše počasti na 48. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije, treće mesto na Republičkom takmičenju baletskih škola Srbije, pa čak i drugo mesto u četiri odvojena navrata. na školskom takmičenju. U julu 2006. godine upisala je prestižnu Međunarodnu baletsku akademiju u Varni, a dve godine kasnije učestvovala je na takmičenju u Rimu, gde je imala priliku da pohađa i majstorske kurseve.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here