“SADA ĆE SE BACITI NA ZVEZDANA!” Nakon raskida Cara i Aleks oglasio se ON: “Filip se ISPRDAO sa njom!”

0
250

Jedan od onih koji uvijek ima mišljenje na razne teme, tačnije na teme koje nam dolaze iz Zadruge, jeste upravo bivši zadrugar Marko Đedović, koji na sebi svojstven način bez dlake na jeziku, i onako kako je realno komentariše sve, pa je tako sada on imao i mišljenje na goruću temu iz rijalitija, a radi se o prevari Aleksandre Nikolić.

On se povodom ove teme već jednom oglašavao, a rekao je kako je on očekivao da će ovako nešto da se desi, jer on Aleks jako dobro poznaje, pa je sada on na ovu temu rekao sljedeće: “Sa Dejanom sam stalno u kontaktu, pogotovo u poslednje vreme kada se tamo sve ovo dešavalo, vezano za Aleksandru i Zvezdana jer ja i dalje tvrdim, da su tu postojale emocije, sa obe strane”, rekao je Marko, pa je onda dodao sljedeće:

“Sa Filipom joj ovo nije trebalo, što se Dejana tiče, katastrofu mu je napravila, užas, znam kako se grozno osećao, ali to je njena priroda, ona je takva. Ja kad sam prošle godine govorio da od toga nema ništa, napadali su me. Što se tiče njihovog raskida i Milice, pa ona je znala kakav je on, tako da, sama je kriva za sve ono što joj se dešava. Mislim da ako se ne pomiri sa Filipom, da će se baciti na Zvezdana, u to sam siguran. Ako išta, Filip se isprdao sa njom, sve ono što ga je napadala prošle godine, sva svoja g**na je pojela sad. Ja nisam za to da Dejan ulazi u Zadrugu, bolje je ovako, ali ne odlučujem ja o tome”, rekao je Marko. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here