PREDOMISLIO SE, ULAZI S PAKLENIM PLANOM! Aleks mu zabila nož u leđa, stiže u Zadrugu da joj se OSVETI – za PAPRENI NOVAC!

0
336

O Dejanu Dragojeviću ne prestaje da se priča, od kako je počela šesta sezona rijalitija Zadruga, i to u bilo kojem smislu. Mnogi su se pitali da li će on da uđe, i mada je on do sada bip izričit u tome da ne planira da uđe u rijaliti, o tome se u poslednje vrijeme veoma često priča, posebno nakon što ga je javno prevarila njegova sada već bivša djevojka Aleksandra Nikolić.

Od samog početka ona je radila sve loše stvari po njihovu vezu, ali Dejan po tom pitanju nije radio ništa nego je čekao da vrijeme učini svoje, i da se desi ono što treba da se desi, pa bilo kako. Mada je on rekao da je on više puta na razne načine njoj slao poruke u rijaliti da ne radi neke stvari, ali ona je to ignorisala i nastavila je po svome, a kap koja je prelila čašu jeste ulazak Filipa Cara i zbližavanje sa njim, i to je bilo dovoljno da Dejan sa njom završi vezu. Sada se spekuliše o tome da će on da uđe u rijaliti i da će imati jedan cilj, a to je da osvoju Maju Marinković, koja je najveća suparnica Aleksandre, ali i bivša Filipova djevojka.

“Iako mu je bilo teško da gleda prisne odnose koje je Aleksandra od početka sezone imala s drugim muškarcima, Dejan nije želeo da spasava tu vezu, već da pusti vreme da pokaže ko je ona. Ipak, bio je ubeđen da ga neće prevariti, pa ga je njen postupak šokirao i bio okidač da promeni odluku i uđe u Zadrugu da bi im pokazao kako se igra rijaliti. Da bi ih oboje povredio rešio je da smuva Maju, koja im je slaba tačka”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here