Katarina Radivojević i Oliver Mandić bili su u vezi koja je trajala čak deceniju. Pevačica i kantautor su dugo bili zajedno, što je navelo njihove poznanike da veruju da će se vjenčanje ubrzo održati.

 

 

Naime , kako kruže glasine u medijima koje sugeriraju na to  da je  Oliver preko noći napustio jednu od najatraktivnijih žena ovdašnje javne scene. Ujutro je tražio da napusti njegov stan i ponese sve svoje stvari. Razlog za to bio je taj što se zaljubio u  Maju Kozlicu, koja je bila 22 godine mlađa od njega. Kasnije su se vjenčali. Za muzičara Olivera Mandića, veza sa Katarinom Radivojević brzo je postala daleka uspomena. Sa Majom, jednom od direktora Beogradskog sajma, dobio je ćerku i srećno prihvatio život u porodičnom zadovoljstvu.

 

 

 

 

Katarina se, međutim, borila da pronađe unutrašnji mir i na kraju je potražila sreću u inostranstvu, gde trenutno živi i radi. Do danas se vrlo malo zna o Katarininim emotivnim odlukama nakon razlaza sa Oliverom. Informacije o njenom trenutnom stanju duha ostaju nedostižne. Predmet mnogih spekulacija je da li je odmakla od muzičara sa kojim je delila najbolji život. Zbog Katarininog nedostatka prisustva na društvenim mrežama, pokazalo se da je izazovno baciti pogled na njen skriveni svijet i privatni život. Istovremeno, retko se bavi novinarima i retko pozira za fotografije u njihovo ime. Ovo ostavlja pitanje u kojoj je mjeri, ako je uopće, prošla kroz bilo kakve transformacije tokom godina.

 

 

 

 

Pregledavajući privatnu arhivu fotografija snimljenih u domu Ane Stanić, jedna slika je nenamjerno privukla pažnju. Ova slika otkrila je da je izgled Katarine Radivojević promenjen u odnosu na prethodni put. Ana se fotografisala i sa porodicom i sa prijateljima, a na zabavan način napomenula je da svake subote priprema palačinke za čak petnaest osoba. U desnom uglu fotografije Kaća se vidi kako se suptilno osmehuje dok pozira pred kamerom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here