Svađa između Lepe Brene i Vesne Zmijanac vuče korijene iz prošlosti, točnije iz vremena Vesninog sudjelovanja u reality showu “Farma”. U to vrijeme pale su i ružne riječi, pa je Vesna više godina izbivala s televizije “Grand”. Žena o kojoj je riječ bila je dostojanstvena i kraljevska prisutnost među onima oko nje; njezine su misli i uvjerenja bila njezina vlastita za razmatranje.

 

 

 

 

Osobno smatram da je reality televizija užasan oblik medija. Strašno je što naši zakoni još uvijek dopuštaju emitiranje agresije i degradacije u takvim programima. Ove emisije umanjuju ljudskost u svakom smislu, kako je Brena svojedobno primijetila. Kako se navodi, razglašena svađa Lepe Brene i Vesne Zmijanac nakon duže pauze konačno je razriješena 2019. godine, kada se Vesna vratila na televiziju. Poznato je da je Vesna u gotovo svakom intervjuu isticala da joj je Brena jedina suparnica, čak i u godinama njihove najveće popularnosti. Taj osjećaj ostaje nepromijenjen do danas.

 

 

 

 

 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno bila podvrgnuta intervenciji na srcu, a za oporavak joj je trebalo dosta vremena. Nedavno je otkrila da joj je Brenin poziv pružio znatnu utjehu tijekom oporavka, što je dodatno potkrijepilo činjenicu da su njih dvoje duže vrijeme održavali pozitivan odnos. Vesna je za portal “Red” podijelila događaj kada ju je jedne večeri oko 23 sata nazvala bliska prijateljica. Prijatelj je rekao: “Ljubavi moja, molim te, nemoj mi se rugati. Ne mogu funkcionirati bez tebe. Ti si jedini koji me može izazvati i inspirirati. Preklinjem te da se brzo oporaviš, jer je to imperativ. Nedavni nastup Vesne Zmijanac kao gošće na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu nedvojbeno potvrđuje pozitivan odnos koji ona ima s cijelom obitelji Živojinović.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here