Popularna pevačica Lepa  Brena je glavna tema gdje god da se  pojavi, a nedavno je u javnost plasirala svoj novi brend. Ovom prilikom stigla je u jedinstvenoj modnoj kombinaciji: primamljivom crnom odijelu u kombinaciji s upečatljivom frizurom.

 

 

 

Njezina upotreba kravate kao modnog dodatka dala je osjećaj autoriteta i samopouzdanja njezinom izgledu, dok su meki valovi njezine platinaste kose naglasili njezinu ženstvenost i eleganciju. Razmišljala je čime bi se prava dama trebala okititi, prema njezinu osobnom mišljenju. Turbo folk zvijezda je u intervjuu za TV Prva izjavila da pravoj dami prioritet moraju biti vlastiti materijalni resursi.

 

 

 

 

 

Dok partner može osigurati materijalna dobra, također je važno da žena ima hrabrosti reći što misli i da je ne pokolebaju novčani poticaji. Brena elaborira da dama nikada nikome ne smije biti na prodaju. Prema njezinoj perspektivi, temeljni aspekt svakog pojedinca je biti zadovoljan samim sobom. Moramo biti ugodni vlastitim očima, a kada to postignemo, nećemo se zamarati tuđim mišljenjem, smije se pjevačica. Sjećanje na njen nedavni nastup na koncertu Aleksandre Prijović još uvijek je svima u sjećanju. Pojedinci su se zapitali zašto podršku nije iskazala ranije objavom na društvenim mrežama, primjerice, prije serije nastupa u Beogradskoj areni.

 

 

 

 

 

U međuvremenu, drugi su nagađali da su Brena i njezina obitelj, zajedno sa svojom “marketinškom mašinerijom”, imali ulogu u Prijinom trijumfu. Kada je Brena izjavila da “prava žena treba da ima svoju torbicu”, neki su se zapitali da li je isprovocirala i svoju snaju. No, njezina je svekrva bila ta koja je ušutkala skeptičare dolaskom na Priyin drugi nastup u Areni, iskazavši joj nepokolebljivu podršku. Aleksandra priznaje da se njezina situacija popravila ulaskom Filipa, ali tvrdi da je nastavila financirati svoje pjesme i spotove iz vlastite zarade. Gostujući u “Balkanskom ulicom” izjavila je: “Neumorno sam radila, s nastupima svaki vikend.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here