Više od trideset godina Nela Mihailović konstantno dobija gromoglasne aplauze na kraju svakog nastupa. Iako su njeni obožavatelji možda radoznali o njenom privatnom životu, njena glumačka karijera je ono što im privlači veću pažnju.

 

 

 

 

Međutim, mali broj njenih obožavatelja je svestan njenog pravog identiteta osim njenog umetničkog imena. Nela Mihailović, profesionalno poznata kao takva, zapravo je rođena sa imenom Danijela. Uprkos tome, od prvog dana je u porodici uvek zvala Nela. Međutim, tokom akademskih godina i dalje je išla kod Danijele Mihailović. „U krugu porodice“, priča Nela, „tri od pet devojčica nosile su ime Danijela“. Zanimljivo, sve tri Danijele su kasnije angažovane u Narodnom pozorištu. Kada je Nela preporučena za ulogu, kasnije je otkrila da je druga Danijela već dobila ulogu. Iako je Nela smatrala da druga Danijela više odgovara za tu ulogu, nije mogla da dočeka drugu priliku i zatražila je da bude registrovana kao Nela Mihailović.

 

 

 

 

Od tada, Nela je nosila ime Nela Mihailović u svojoj glumačkoj karijeri, ali i na javnoj sceni. Međutim, njeno pravo ime, Danijela, ostaje isključivo navedeno na njenoj legitimaciji. Nela Mihailović, glumica, i Vladimir Petričević, kompozitor, uspeli su dugo vremena da zaklone svoje potomke od očiju javnosti i štampe. Međutim, s pojavom društvenih mreža postalo je nemoguće da njihove kćeri ostanu anonimne na neodređeno vrijeme. Ćerke Nele Mihailović ušle su u tinejdžerske godine i procvetale u ljupke mlade žene. Marta, Petričevićeva starija sestra, već je postala senzacija na društvenoj mreži “TikTok”. U međuvremenu, Petra tek treba da stekne samopouzdanje da često objavljuje na ovim platformama, a javnost nije imala mnogo prilike da je vidi.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here