Zet Miroslava Ilića je otkrio istinu o pjevaču tokom Miroslavljeva dva impresivna koncerta u prepunoj Štark Areni. U publici, pored supruge Gordane, nalazili su se i kćerka Marija sa suprugom Draganom Šutanovcem i sinovima Predragom i Strahinjom. Iako su zet Miroslava Ilića i sam pjevač u prošlosti bili izloženi raznim kritikama, zet je prije samog koncerta javno podržao Miroslava, otkrivši porodične tajne iz vremena kada je bio ministar odbrane. “Primjetio sam dva kofera ispunjena donacijama koje je Miroslav darovao različitim bolnicama i Domovima zdravlja. Te humanitarne inicijative sprovodio je u periodu dok sam ja obavljao funkciju ministra, ali sam o njima saznao od načelnika VMA, a ne direktno od njega. Moja tašta je bila podvrgnuta operaciji na VMA, ali informaciju o tome sam doznao tek nakon što je sve bilo završeno. Umjesto da traži pomoć, Miroslav iz inata čeka svoj red” – izjavio je zet Miroslava Ilića pred kamerama.

 

 

“Nije stvar inata, već želim izbjeći situacije koje bi mogle izazvati neprijatne priče za svog zeta.” Miroslav je podijelio ovaj stav sa suprugom Gordanom, istakavši da ga tašta nikada nije stavljala u neugodne situacije, nije obraćala pažnju na one koji traže različite usluge, i kako se hvalio, bila mu je najveći oslonac i zaštita tokom njegovog mandata kao ministra, kako je već ranije pisao “Svet”. Šutanovac je nakon toga priznao da je tašta Gordana uvijek odbijala one koji su tražili različite usluge, i da mu je ona bila najveći oslonac i zaštita tokom njegovog mandata kao ministra. “Postoji jedan kolega koji i danas ne razgovara sa mnom. Njegov bratanac je želio da se prijavi na Vojnu akademiju, ali s nekim nepravilnostima, pa me zamolio da intervenišem preko Dragana. Kada sam kontaktirao Dragana, on mi je odgovorio: “Stari, evo ti kontakt od ljudi koji vode tu oblast, pa vidi šta možeš. Ja ne želim da se miješam u tu priču” – objasnio je Šutanovac.

 

 

“Ozbiljni biznismeni iz Australije, specijalizovani za proizvodnju municije i borbenih vozila, kontaktirali su mene kako bih ih upoznao s Draganom. Ja sam Dragana obavijestio o tome, rekavši mu da određena osoba želi da se s njim upozna. Međutim, Dragan je odgovorio da ne želi to da uradi, predloživši mi da koristim njegov tim koji se bavi takvim stvarima i da im se direktno obratim” – izjavio je zet Miroslava Ilića, a ovu situaciju je prethodno podijelio sa javnošću.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here