Životne teškoće koje je Selma Bajrami doživjela ostavile su dubok trag na njenoj duši. Porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Selmina muzika je neizostavna na repertoarima domaćih izvođača, a njeni hitovi rado se slušaju u klubovima i diskotekama. Privatni život ove folkerke oduvijek je bio predmet velike pažnje, posebno nakon što je postalo poznato da se suočava s izazovima u odnosu s bivšim suprugom. Iako je težak život ostavio emocionalne ožiljke na srcu Selme Bajrami, ona otvoreno govori o svojim iskustvima, zadržavajući pritom svoju popularnost među muškom publikom. Selma je bila u dva braka, prvi s Zoranom Vučkovićem, s kojim nije imala djece.

 

 

Istakla je da su se duboko voljeli, ali ključna prepreka ka savršenom odnosu bila je njegova majka. “Njegova majka me nije prihvatila jer sam Muslimanka, mada meni to nikada nije bilo važno, niti njemu. Imali smo ljubavnih razlaza. Ona je pokušavala da me izoluje, ali Zoran je uvijek bio na mojoj strani, našoj strani. U suštini, nikada nije mogla da utiče na njega. Nisam bila prihvatljiva svekrvi, prije svega zbog toga što sam pjevačica. Smatrala je da samo osoba iz zabavne industrije može biti sa mnom.” Nakon nekoliko godina od prvog razvoda, pjevačica je ponovno izrekla “da” Muji Musiću, s kojim je dobila sina. Međutim, brzo su se počeli pojavljivati problemi.

 

 

“Mujo me je obmanjivao o svojoj prošlosti, iako me materijalne stvari nikada nisu zanimale. Voljela sam ga, bila sam već trudna, stalno sam bila kod kuće, drastično sam se udebljala, nisam imala prijatelje, a onda su počeli problemi” – kako piše u Kuriru. “Izložena sam bila maltretiranju, ponižavanju; govorio mi je da sam ružna i natjerao me da odem u Australiju kako bih radila i zarađivala, navodno radi zajedničkog boljeg života. Jednom prilikom me slučajno udario laktom” – kako je ispričala –  “iako sam svjesna da je to namjerno učinio, pogodivši me u arkadu. Smatram da svaki muškarac koji podigne ruku na ženu ne zaslužuje da se naziva muškarcem. Njegova nesigurnost željela je da me sruši” – izjavila je Selma u intervjuu za Hype televiziju.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here