Trudnoća Bogdane Ražnatović ponovno donosi neizmjernu radost. Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, objavio je na svom “Instagram” profilu da sa suprugom Bogdanom očekuje trećeg sina. Otkriveno je i ime trećeg sina pored Željka i Krstana. Trudnoća Bogdane Ražnatović, koja dolazi samo nekoliko mjeseci nakon rođenja drugog sina, izaziva veliko oduševljenje i sreću. Veljko Ražnatović iskreno se raduje što će ponovno postati otac, a njegovo uzbuđenje odražava se u činjenici da je objavio rezultate prenatalnog testa.

 

 

U opisu rezultata, zahvalio se Bogu i izrazio svoju zahvalnost za darove koje je primio. Upućujući riječi svojoj voljenoj supruzi Bogdani, napisao je: “Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario. Slava ocu i sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga.” Bogdana nije ostala ravnodušna na ove riječi, pa mu je u komentaru poručila “Volim te.” Veljko joj je uzvratio sa “Bogdanaaa”, uz emotikone srca. Podsjetimo se, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da otvoreno želi da njegovi nasljednici slijede njegove korake i postanu sportisti. Iako ističe da je to jedno od najljepših osjećanja, istovremeno jasno izražava želju da ih zaštiti od javnog života. Nedavno nam je rekao:

 

 

“Bavljenje sportom je nešto najljepše što možeš da postigneš. Međutim, želim ih što dalje od javnog svijeta; odrastanje pod kamerama nikako. To je jedno prokletstvo! Nije niko sa mnom živeo pet minuta, niti zna kako izgleda moj svakodnevni život. Dobijam veliku osudu bez obzira na to šta radim, i mislim da im to nije potrebno. Vjerujem da će im život biti kvalitetniji ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Činim sve što je u mojoj moći da ih zaštitim od toga.”

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here