Na život Rade Manojlović zauvek je uticala prerana smrt Mirjanine majke. Ova duboka rana ostala je nezacijeljena, što joj je činilo još težim da pronađe utjehu kada je Suzana, određena osoba, ušla u život svog oca samo nekoliko mjeseci nakon majčine smrti. Nakon godinu dana zabavljanja, maćeha Radeta Manojlovića donijela je odluku da se useli u njihovu porodičnu kuću u Četerežu.

 

 

 

 

 

 

Možda je to bilo u prvih nekoliko mjeseci, jer su se Rade i njegova sestra osjećali vrlo brzo nakon majčinog odlaska. Njihovom ocu je trebalo oko godinu i po da pronađe novog partnera i tada se ona pridružila njihovom domaćinstvu. Za nas je sve počelo u ranoj fazi. Po mom mišljenju, zauvijek će ostati u svom ranom i okrepljujućem stanju, ostavljajući nas u stanju čuđenja, razmišljajući o nepoznatom. Rada je, u svojoj iskrenosti, ovaj stav izrazila u emisiji “Premijera”.

 

 

 

 

 

 

 

Kako je vrijeme prolazilo, Rada i njena sestra Maja postepeno su prigrlile ženu koja je vratila radost u život njihovog oca. Sada s njom dijele pozitivnu i harmoničnu vezu. Kao neko ko nije javna ličnost, izbegavam da dajem konačne izjave. Važno je napomenuti da kada sam se uselila kod njihovog oca, nisam imala nameru da preuzmem ulogu njihove majke. Držim ih podjednako. Bilo bi glupo tvrditi da im dajem prioritet u odnosu na vlastitu djecu, ali ne pravim razliku između njih. Svaka osoba dobija identičan poklon za svoj rođendan – kako je Suzana ranije spomenula.

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here