Još jednu veoma zanimljivu priču imamo danas za vas, a posebno će da zanima sve one bake koje čuvaju svoje unuke. Svi vrlo dobro znamo da je čuvanje bebe jako težak posao, koji je pun odgovornosti i svega. Iako su one već prošle kroz sve to sa svojom djecom, i znaju kako treba postupati sa bebama, ipak je to veliki izazov ali i odgovornost za njih.

Postoje i vrtići, gdje roditelji ostavljaju svoju djecu, jer zbog posla nisu u mogućnosti da ih čuvaju, a recimo nemaju nikoga ko bih pazio kod kuće. Vrtići su jako dobra stvar jer se djeca druže, igraju, a uz to sve i edukuju na razne načine. Dakle, kako ste po naslovu zaključili naša današnja tema jeste jedna baka koja je čuvala svoju unuku, a video snimak je na društvenim mrežama napravio opšti haos, i razne reakcije, a mnogi od njih su se i slatko nasmijali.

Bakino ime je Valeri Šarp i ona je čuvala svoju unuku, ali nije znala da je u spavaćoj sobi i nadzorna kamera. Inače, ovaj video snimak objavljen je prije nekoliko godina, ali i dan danas on je jako popularan. Ona je kao i savaki put kada čuva unuku došla i otišla je u spavaću sobu da je stavi u krevetac na spavanje. Međutim krevetić je postavljen visoko, pa je ona morala da se popne na stolicu, ali u jednom trenutku ona je izgubila ravnotežu i sama je pala u krevetac, a njena kćerka nije mogla da odoli, a da video snimak ne objavi. Evo i sami pogledajte kako je to izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here