Domaći mediji ne prestaju da pišu o novim dešavanjima u rijalitiju Zadruga, koji definitivno obara sve rekorde gledanosti, i koji iz dana u dan svojim gledateljima nude nevjerovatne situacije. Kada mislimo da ne može dalje, i da je to to što se zadrugara tiče, oni nas u to razuvjere. Dejan Dragojević prošle sezone bio je jedan od glavnih tema, bio je izdat od strane osobe koju je najviše volio, a znamo da ga je Dalila prevarila pred svima.

On je utjehu našao u Aleksandri i vjerovao je u njihovu ljuba, opstali su zajedno i nakon rijalitija, on joj je vjerovao pa je ona u novu sezonu ušla sama, i upravo i ove sezone iako on nije aktuelni učesnik, on se svakog dana spominje kao da je tu. Opet je doživio izdaju i javnu prevaru, ali sada je on bio korak ispred, pa je on Aleks ostavio kada je vidio kakva je situacija zapravo. Opet mu se desila ista stvar, samo je sada Aleks ta koja ga je prevarila, i to sa istim čovjekom sa kojim ga je Dalila prevarila prošle godine, Filipom Carem.

Aleks i on su se poljubili u izolaciji, da li će uploviti u vezu ostaje nam da vidimo, kao i to da li će možda i Dejan uči pa da se lično suoči sa njima. To još uvijek nije poznato, ali mi ćemo danas da pišemo o jednoj zanimljivoj situaciji. Naime, radi se o tome da se on oglasio na svom TikTok profilu, gdje je objavio video snimak, a riječ je o situaciji iz izolacije gdje se Aleks i Filip ljube dok se u pozadini čuje glas Filipove bivše djevojke Mine Vrbaški, kada je ona javno priznala da je ku*va. Očigledno je ovim aludirao i udario na Aleksandrin moral.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here