Danas ćemo da govorimo o zdravlju, te o problemu sa kojim se danas mnogo ljudi bori. Dakle, svjesni smo svi da danas živimo u jako brzom vremenu, te da to brzo vrijeme utiče na naše zdravstveno stanje. Nedostatak vremena utiče na to da nemate vremena da skuhate ili pojedete jedan konkretan obrok , te se većinom uhvatite za brzu hranu iz fast fuda, a koja je svjesni smo ubica za zdravlje. Kako loše utiče zdravstveno, normalna je pojava da se nabaci po neki kilogram viška, a ako se osvrnete na ljude u Americi shvatit ćete koliko je njihov problem velik, jer se većina bori sa ekstremnim viškom kilograma.

Upravo zbog toga smo malo proučili ovu tematiku, te došli do jednog izvanrednog načina da uklonite nekoliko kilograma viška, te se spremite za idealno ljeto. Naime, osnovna stvar kod gubljenja kilograma jeste ubrzati metabolizam, a najbolje vrijeme za to je rano ujutru, odma nakon buđenja. Međutim, ovaj čaj se pije uveče pred spavanje i izuzetno doprinosu održavanju balansa, dobrom varenju i reguliše izbacivanje nakupljenih toksina.

Sva četiri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumjeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću. Sastojci: zeleni čaj, nana, cime, lovorov list. Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 2 lovorova lista, ravnu supenu kašiku nane i ravnu kafenu kašičicu zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here