NACIJA ŠOKIRANA NOVIM SAOPŠTENJEM ŽELJKA MITROVIĆA: Sve će se desiti u JANUARU, postoji i SNIMAK!

0
612

Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naša današnja tema će da bude Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group. On je inače i tvorac najgledanijeg rijalitija Zadruga, koji godinama obara sve rekorde gledanosti, tako da možemo da kažemo da je on napravio jako dobar posao sa ovim rijalitijem.

On je neko ko je također jako aktivan kada su društvene mreže u pitanju, pa tako on na svom Instagram profilu redovno informiše svoje pratioce, pa samim tim objavljuje i to kako teku radovi kada je u pitanju proces građenja od 0 digitalnog pozorišta, specijalizovanog za mjuzikle. Tako je bilo i ovog puta, kada je on napisao u kojoj fazi su radovi, a u najnovijoj objavi napisao je sljedeće:

“Puštena u rad i četvrta od 7 pokretnih platformi u mom čudesnom Teatru Odeon, nekoliko njih izlazi iz podnožja stejdža kao već pripremljene scene! Što je neophodno za moju predstavu “Lucifer”, napisao je on pa je dodao: “Enterijer počinje da se radi za 10 dana, a kasting završavam do Nove godine! Ako sve bude po planu, prve probe već u januaru!” Kako stvari stoje, radi se punom parom, i vrlo brzo će sve da krene sa radom, a onda će i publika imati priliku da vide novi projekat Mitrovića, za koji ne sumnjamo da će biti vrhunski. Šta vi kažete? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here