U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo malo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema će da bude jedan od najboljih ženskih vokala koji se na našoj domaćoj javnoj sceni pojavio u poslednjih pa i nekoliko decenija.

Dakle, riječ je o Leontini Vukomanović koja je i pjevačica ali i muzički autor, i ona je godinama unazad doijala brojne nagrade koje su prestižne, dobijala je i nagrade na raznim festivalima ali isto tako i na raznim muzičkim takmičenjima. Ona je uspjela da osvoji cijeli region, a njena sjajna karijera traje i dan danas, samo što se ona u poslednje vrijeme više fokusirala na rad sa djecom i dječijom horom. Ali ono što se ne zaboravlja jeste da se svi sjećaju njenih početaka.

Pored sjajnog vokala ona je pažnju na sebe privlačila i sa raznim stajlinzima, i mi već godinama unazad imamo priliku da je gledamo kao plavušu, ali ona je svih ovih godina mijenjala svoje frizure, pa je imala čak i neke tamnije tonove kose. Iako bi danas malo ko mogao da je zamisli drigačije nego kao plavušu, Leontila je 90-tih godina izgledala potpuno drugačije. Tada je ona nosila kratku smeđu kosu i jež frizuru koja je u to vrijeme bila itekako popularna. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here