Jednu jako zanimljivu priču, a koja će vjerujemo svima vama da privuče pažnju, jer je ovo zaista nešto nesvakidašnje što se desilo. Naime naša današnja tema odnosi se na jednog čovjeka koji se zove Janko, i koji je iz Stare Pazove, a koji je izazvao veliko interesovanje svih kada je on dao izjavu, a u kojoj je on rekao da on za cijelu zimu kada je grijanje u pitanju potroši oko nekih 100 eura, a inače grije skoro 230 kvadrata.

Janko je našao način kako da njemu troškovi za grijanje iznose za cijelu zimu, koliko nekome iznose samo za jedan mjesec, a ono što moramo da kažemo jeste to da je njegov način grijanja i ekološki zdrav, i da je mnogo zdraviji od grijanja na fosilna goriva. On je u jednom video snimku otkrio da se on grije na sojinu slamu i tako on za cijelu sezonu potroši samo oko 100 eura, a rekao je da on inače i nije jedini u Pazovi koji se grije na taj način, i da je tu još mnogo njegovih komšija koji koriste sojinu slamu za grijanje, a rekao je sljedeće:

“Ja se grejem na sojinu slamu, a sam proizvodim soju i kao nusproizvod, ta slama koja bi se koristila kao humusna struktura u zemlji, ja je koristim za loženje. Znači, moj kotao radi na bale od sojine slame”, rekao je on, a s obzirom da prošla zima nije bila toliki jaka, njemu je poprilično ostalo slame koju je on balirao, a inače spremi oko 1200 bala za jednu sezonu. Vaša mišljenja? Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here