Zaradio je 715 miliona, sad je sve odlučio pokloniti – slavni glumac nije mijenjao 17 godina mobilni telefon, a mjesečno troši tek 100 dolara

0
852

Koliko god se trudili da ne vidimo istinu, činjenica je da danas živimo u vrlo materijalnom svijetu u kojem ljudi gledaju samo na svoj profit i profit, a na kraju se sve vrti oko novca i oko toga da nekome zarađuje više i manje u uložite. Doba je kapitalizma i svima je to već odavno jasno. Međutim, uvijek ima onih koji će se boriti protiv sustava koliko god je moguće, a mi vam u današnjem članku donosimo jednu takvu priču.

Svijet je jednostavno bio oduševljen saznanjem da je legendarni hongkonški glumac čije je ime Cha Jun Fat odlučio donirati svoje bogatstvo nevjerojatnih 715 milijuna dolara u humanitarne svrhe. Naime, ovaj je glumac već svima poznat kao neko ko vodi vrlo skroman život i kome jednostavno ne treba novac.

Najbolji dokaz za to je to što Cha Jun Fat tvrdi da mjesečno troši oko 100 dolara mjesečno i da nije mijenjao mobitel gotovo dva desetljeća. Nikada nije previše slijedio tehnologiju, pa je pametni telefon nabavio tek prije dvije godine, a tek nakon što je stariji model prestao s radom.

Iako ovaj glumac ima višestruke nagrade za svoj dobrotvorni rad, i iako njegova supruga i on vode dobrotvornu organizaciju, to mu nije dovoljno i želi učiniti više. Nije mu žao novca, jer smatra da je jednostavno samo privremeno zadužen za njegovo čuvanje i da će ga, kad to učini, ipak morati nekome predati.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here