Da li se sjećate mladoga glumca koji je tumačio lik Boška Buhe u istoimenom filmu: 36 godina kasnije on izgleda ovako i vjerojatno ga nikada ne biste prepoznali (FOTO)

0
1358

Svi oni koji su rođeni i koji su živjeli u bivšoj Jugoslaviji su još uvijek na nostalgičan i emotivan način vezani za to vrijeme i donekle i za tu državu, jer tek sada vidimo koliko je ona država bila bolja od svega onoga što je nastalo njenim raspadom

Ono što je krasilo tadašnju Jugoslaviju je svakako svijest o važnosti kulture, pa je tako u to vrijeme dosta ulagano u kinematografiju kao i u pozorišnu umjetnost, za razliku od današnjih vremena, kada kultura vlastodršcima i nije od posebne važnosti.

U kinematografiji bivše Jugoslavije ima i mnogo filmova koji su vezani uz temu Drugoga svjetskog rata i antifašističke borbe na ovim prostorima, a za mnoge od tih filmova sa pravom možemo da kažemo da su kultni i da su mnogi od njih rado gledani i u današnje vrijeme.

Tako je prošlo čak 36 godina od snimanja kultnoga filma ”Boško Buha” kojega je režirao poznati reditelj Branko Bauer. Poslije premijere ovoga filma svi su saznali za mladića koji se zove Ivan Kojundžić i koji je dolazio iz sela Koška, a koji je tumačio legendarnog partizanskog bombaša i Narodnog heroja Boška Buhu.

Ovih dana su novinari uspjeli da nađu Ivana i da pokažu svima kako on izgleda 36 godina kasnije nakon što je odigrao ovu svoju ulogu.

Za razliku od svojih kolega iz filma Dragana Bjelogrlića i Nenada Nenadovića, Ivan se nije nastavio baviti glumom već se već duže bavi poslom spikera na hrvatskom radiju, a ponekada se pojavi i u drugim medijima kada bude repriza filma Boško Buha na televiziji pa svi žele da se prisjete tih vremena i glumaca koji su igrali u tome filmu.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here