Mnogi su se spasili na ovaj način ćelavosti – sve što trebate da uradite je da ovu smjesu nanosite na tjeme i opet će vam kosa rasti

0
733

Mnogi, nažalost, počinju patiti od ćelavosti čim dosegnu srednju dob, a posebno ovaj problem muči muškarce, iako se to može dogoditi i ženama. Mnoge generacije prije naše pokušavale su pronaći lijek koji bi pomogao riješiti ovaj problem, a svima je vrlo teško nositi se s tim problemom jer je kosa definirana kao dio svog identiteta, pa tako s gubitkom kose muškarci često znaju izgubiti samopouzdanje.

Kako se to ne bi dogodilo vama ili vašem partneru, i muškarci i žene slobodno koriste recept koji vam donosimo u današnjem članku. Sastojci koji će vam trebati za pripremu smjese su maslinovo ulje, med i cimet.

Prvi korak je zagrijavanje maslinovog ulja, a zatim tom vrelom ulju dodajte jednu žlicu meda i drugu žlicu cimeta. Masirajte ovu smjesu na vlasištu kose i ostavite je da odstoji oko 15 minuta prije ispiranja umjereno toplom vodom. Smjesu je potrebno koristiti nekoliko dana, nakon čega će korijen vaše kose postati puno jači i kosa će prestati propadati.

Svi oni koji su isprobali ovaj recept na vlastitoj kosi oduševljeni su i tvrde da su rezultati primjetni i da ako nastavite koristiti ovaj čudotvorni spoj koji malo ljudi zna, moći ćete spasiti kosu od pada i ćelavosti. Ako mislite da ne biste dobro izgledali bez kose, onda je sigurno krajnje vrijeme da isprobate ovaj trik i nadate se najboljem ishodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here