Najgori partneri u horoskopu: Ovi znakovi će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘bolji’

0
774

Kada je riječ o astrologiji, neki su likovi jednostavno vjerniji od drugih. To nikako nisu i to će pokazati čim se pojavi prilika za nekoga boljeg.

Kada je riječ o astrologiji, neki su likovi jednostavno vjerniji od drugih. To nikako nisu, a oni će to pokazati čim se pojavi prilika za nekoga boljeg, piše index.hr

Blizanci

Točno znaju što žele … dok se ne predomisle. Blizanci mijenjaju mišljenje o tome kako puše vjetar, pa nije neočekivano da vaš Blizanci odjednom shvate da još uvijek nije pretjerano topao za vas dvoje.

Ovan

Ovnovi su strastveni, vole biti u središtu pozornosti i oduševljeni su osobom s kojom su u kontaktu, ali nažalost, strast i entuzijazam brzo utihnu, a nakon toga Ovan traži nekoga tko bi ga stavio u središte pažnje.

Djevica

Perfekcionisti koji znaju što žele i vole sve oko sebe bježat će na prvi znak da osoba s kojom se druže možda i dalje bude krv i meso.

Škorpije

Strastveni na početku veze, a upravo zbog te strasti Škorpije često upadaju u nešto što uopće nije za njih. Jednom kada shvate što se nalazi ispod površine, odustaju i ponovno padaju na nekoga drugoga, vođeni istim površnim strastima.

Da li vjerujete u ove stvari ili ipak ne vjerujete? Recite nam cijelo vaše mišljenje o ovome, nadamo se da vam se dopalo način na koji radimo, ako nije, kažite nam odmah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here