Anastasija Ražnatović je pop pjevačica iz Srbije, a poznata je kao kćerka pokojnog  Željka Ražnatovića zvanog Arkan i folk pjevačice Svetlane Ražnatović popularno zvane Ceca. Anastasia je postala poznata u industriji mode i ljepote, a sada je istaknuta javna osoba.

 

 

 

Osim bavljenja muzikom, Anastasija je aktivna i na društvenim mrežama, gdje njezini pratitelji mogu pratiti njezin modni odabir i osobni život. Anastasiju, koju smatraju modnom ikonom, često prate oni koji nastoje oponašati njezin stil. Njezin smisao za modu ležerniji je u usporedbi s elegantnim stilom njezine majke, što ga čini prikladnim kako za poslovne i ležerne afere, tako i za opuštene večernje izlaske.

 

 

 

Na “Instagram” profilu Anastasijinog kozmetičkog salona nedavno je postavljen video koji prikazuje izgled pjevačice po dolasku na zakazani tretman. Anastasia je nosila dugi zimski kaput, kožne hlače, trenirku i tenisice, što je sve idealno za hladno zimsko doba. Iako ostaje nejasno je li pjevačičina odjeća brendirana ili ne, evidentno je da se usporedivi komadi mogu pronaći u običnim trgovinama dostupnim širokom spektru djevojaka.

 

 

 

Anastasija je u intervjuu za emisiju “Ekskluziv” izjavila kako joj cijena nije odlučujući faktor, već je najvažniji aspekt njezine osobne sklonosti prema komadima, sposobnosti da ih uklopi i, naravno, koliko su kvalitetni. nadopunjuju njezin izgled. Tijekom prethodnog intervjua, Anastasija je spomenula da ne podsjeća na svoju majku što se tiče modnog smisla ili glazbenog stila. Vjerujem da nema potrebe za usporedbom. Anastasija nikada ne osuđuje moj izbor garderobe, iako je češći slučaj da me Veljko pita da li sam baš tu kombinaciju odabrala. To je u suprotnosti s mojom majkom, kako je pjevačica podijelila.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here