Identitet sadašnje djevojke Stjepana Hausera za širu javnost ostaje obavijen velom tajne. Ova enigma počela je nakon razlaza proslavljenog violončelista s Jelenom Rozgom. Hauser je u više navrata medijima davao naznake o svojim ljubavnim interesima, ali se suzdržao od bilo kakvih službenih izjava o tome.

 

 

 

 

Na svom Instagram profilu ponovno je razveselio svoje pratitelje, objavivši novi video. U videu, on kleči pred zadivljujućom plavušom, ljubi joj ruku prije nego što njih dvoje zajedno izvedu glazbenu točku koristeći čela. Talentirana Julija Stjepanova njegova je kolegica, a iako se šuška o njihovoj mogućoj romantičnoj vezi, to je i dalje neizvjesno. Vrijeme će pokazati hoće li ona postati nova djevojka Stjepana Hausera. Valja napomenuti da je ona talijanskog podrijetla i trenutno boravi u Dubaiju. Društvo joj ovih dana čine neki od najtraženijih neženja u Hrvatskoj. 2015. mnoge je iznenadilo otkriće da su Jelena Rozga i Stjepan Hauser u vezi.

 

 

 

 

 

 

Pjevačica je izrazila svoju sreću i pohvalila Stjepana. Prvu godišnjicu para obilježili su u Veroni, au veljači iduće godine objavili su i zaruke. Svadbu su svi željno iščekivali, no 2017. godine uslijedio je razlaz, nakon kojeg su Jelena i Hauser razišli svatko svojim putem. Razlozi njihovog rastanka nisu otkriveni, iako su kružile glasine da je pjevačica ostala slomljena srca.

 

 

 

Hrvatska pjevačica oglasila se medijima povodom raskida veze sa Stjepanom. Izrazila je da su, iako lijepe uspomene ostaju, obje strane odlučile krenuti različitim putevima i prigrliti buduće radosti. Pjevačica je također izrazila zahvalnost medijima na razumijevanju što ne žele dalje pričati o toj temi jer je to zajednička odluka koja zaslužuje poštovanje.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here