Anđelo Ranković, aktuelni učesnik rijalitija, našao se u romantičnoj vezi sa Anitom Stanojlović tokom zajedničkog druženja na “Eliti”. Nadaleko je poznata Angelova romantična veza sa Teodorom Džehverović tokom prve sezone “Zadruge”, ali se njihov odnos pogoršao nakon odlaska iz serije, što je rezultiralo zategnutom dinamikom među njima.

 

 

 

 

 

Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović, nedavno je priznala da je njena ćerka delila osećanja srama zbog veze sa Anđelom. Goca Džehverović je izrazila čuđenje i nevericu, otkrivši da je osećala duboki sram zbog svog izbora partnera. Uprkos tome, priznala je da između njih postoji iskrena ljubav. Anđelo Ranković nedavno je razgovarao o svojoj vezi sa Teodorom Džehverović.

 

 

 

 

 

 

 

Tokom razgovora, oboje su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog svojih prošlih iskustava. Međutim, Anđelo je naglasio da nije otkrio u potpunosti svoje borbe tokom godina. Odbija da ostane netaknut situacijom i neće više šutjeti. Informacije koje je podelio sa Teodorom bile su samo delić onoga što je prećutao preživeo. Iako su neki pojedinci svjesni da je on iskorištavan na razne načine, Anđelo odlučuje da se ne zadržava na tom aspektu. Lako je mogao da izazove haos i da iznervira sve, ali se uzdržao od toga, navodi Anđelo Ranković.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here