Koncert Aleksandre Prijović, zakazan za održavanje u Zadru, nije dozvolio gradonačelnik Branko Dukić. Uprkos prvobitnom planu da se koncert održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, Dukić se žestoko protivio da srpska zvijezda nastupi u gradu, što je rezultiralo otkazom koncerta bez ikakve prethodne najave i najave.

 

 

 

 

 

 

Kako navode ranije spomenuti hrvatski mediji, Dukić je odbio zahtjev organizatora koncerta navodeći nedostatak slobodnih termina u dvorani Krešimir Ćosić. Gradonačelnik Zadra i uprava dvorane nisu odgovorili na upite Indexa. Gužva oko nastupa Aleksandre Prijović u Zadru počela je krajem prošle godine, nakon njenog izuzetnog uspjeha u rasprodaji pet zagrebačkih arena. Zadarski list, lokalno izdanje, izvijestio je o sve većem iščekivanju koncerta srpske senzacije i otkrio da bi on trebao biti održan 2024. godine. Mediji, kako je ranije navedeno, suprotstavljaju gradonačelnikovu tvrdnju da je Višnjik popunjen, što dovodi u sumnju istinitost njegovih tvrdnji.

 

 

 

 

 

 

Kako se navodi na sajtu Sportskog centra Višnjik, najavili su seriju od tri estradne revije koje su na programu od marta do maja ove godine. Osim toga, potvrdili su i predstojeće koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance. Važno je napomenuti da je gradonačelnik Pule Filip Zoričić donio odluku da 25. marta otkaže koncert na kojem je trebalo da nastupi renomirane zvijezde Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović. organizacija Hiljadarka, koja je već obezbedila salu za događaj. Uprkos obavljenim pripremama, gradonačelnik je na kraju odlučio da sve otkaže.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here