Kako navodi insajder koji je razgovarao za Kurir, Aleksandru Prijović su tokom produkcije svog albuma sa pesmom “Nirvana” upoznali njeni provereni saradnici Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić. Tokom svog prvog slušanja odmah je razvila naklonost prema numeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Potom ga je uručila svojoj cijenjenoj koleginici Elmi Sinanović. Ljubazan i promišljen čin. Čim je demo verziju otpevala Aleksandra, odmah je bila namenjena njenom albumu. Međutim, Elma je sa istim osobama sarađivala i na svom albumu, koji je također objavljen prošle godine. Sinanović je u jednom trenutku naišao na pomenutu stazu i obradovao se. Nadala se da će pesmu proglasiti svojom, ali je obaveštena da već pripada njenom mlađem kolegi. Kao rezultat toga, ona se odrekla bilo kakvog prava na pjesmu.

 

 

 

 

 

 

 

Ubrzo nakon toga, kompozitori su javili Aleksandri da je Elma oduševljena pjesmom. Pošto je Priya na svom repertoaru imala raznovrsne pesme, velikodušno je odlučila da svojoj koleginici ponudi „Nirvanu“ bez ikakvog oklevanja. Prema izvoru, pjesma postoji već duže vrijeme. Prijino izvođenje toga bilo je posebno izvanredno. Čini se da je Aleksandra napravila nekoliko izmena u svojoj verziji, posebno na kraju refrena. Međutim, pokazujući svoje divljenje i poštovanje prema iskusnijim vršnjakinjama, Aleksandra je odmah odlučila da pesma s pravom pripada Elmi, saznavši ove podatke. Raspitali smo se kod Sinanovića da potvrdimo tačnost naših informacija. Iako je pročitala našu poruku, ona to nije priznala, dok je Prijovićlka svoje prisustvo samo dala do zaključka. Podsjetimo, Elma je imala slično iskustvo sa Milicom Pavlović, ali sa tvrdnjom da joj je pjesma ukradena. To je duboko ranilo Sinanovićku, što ju je navelo da se javno suoči sa Sašom Popovićem u emisiji, smatrajući ga odgovornim za to pitanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediji su opširno pratili ovaj incident nekoliko dana. Oštećen Pre nekoliko godina Elma je za Kurir otkrila da je snimila pesmu i da je više puta putovala u Beograd. Endži Mavrić je dao svoj doprinos u aranžmanu, pratećim vokalima i produkciji. Začudo, upravo je Saša Popović obavijestio Elmu da će pjesmu umjesto nje dobiti Milica. Ako neko pažljivo sluša pjesmu, može uočiti stalno ponavljanje “Eh, eh, Elma” od strane pratećih vokala; njen glas je jednostavno umetnut i emitovan. Elma za ovo ne smatra odgovornom Milicu, jer možda nije bila upoznata sa situacijom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here