Tamara Đurić je stekla reputaciju po dijeljenju provokativnih sadržaja na svom Instagram profilu, konstantno se predstavljajući u najboljem svjetlu za svoje vjerne fanove. Tokom svoje karijere, smatrana je simbolom lepote, ostavljajući mnoge zbunjene zašto je odlučila da promeni svoj izgled ili kako je prirodno izgledala pre bilo kakvih modifikacija.

 

 

 

 

 

Nedavno je izazvala veliku pometnju kada je otvoreno priznala da namerava da ukloni implantate u grudima i ponovo prigrli svoje prirodno ja. Osvrćući se na svoju prošlost, Tamara je otkrila da je prošla oko 100 kozmetičkih procedura, a sve je ona lično izabrala. Prisjećajući se svoje prve operacije grudi sa 18 godina, priznala je složenost procesa u to vrijeme, jer je morala dobiti potvrdu od psihijatra, pa čak i pristanak svojih roditelja iako je punoljetna. Hirurgova radoznalost o mladoj ženi koja želi povećanje grudi navela je potrebu za takvim dodatnim mjerama.

 

 

 

 

 

 

Nedavno je na svom Instagram nalogu ispričala iskustvo samopouzdanog šetanja, grleći svoje prirodne grudi bez majice. Internet zajednica je vrvjela diskusijama o njenoj transformaciji, a obožavatelji su izrazili da nikada nije izgledala tako zapanjujuće.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here