U nedavnom videu na Instagramu, pjevačica Marina Visković prenijela je poruku svima koji prisustvuju njenim nastupima. Glavni razlog zbog kojeg pjevačica ne želi da joj se prilazi tokom nastupa je prvenstveno zbog tehničkih razloga.

 

 

 

 

Viskoza ima jednu molbu za vas… Ono što me najviše muči i što želim da izbegnem tokom nastupa je bilo kakav pristup. Molim vas da mi ne prilazite dok nastupam. Tehnički gledano, ne čujem šta govorite, niti mogu da odgovorim, niti me interesuje sadržaj vaših reči – izjavila je ona jednom prilikom. Osim toga, naglasila je: “Moj jedini fokus je na stvaranju pozitivne atmosfere.” Ovakav način razmišljanja ostaje nepromijenjen, čak i ako bi mi prišla moja rođena majka. Zahvaljujem na razumijevanju – izrazila je zahvalnost Marina. Vrijedi napomenuti da pjevačica Marina Visković sebe opisuje kao vjernu i privlačnu ženu, naglašavajući njen čvrst stav protiv miješanja u njene veze i odbojnost prema prisustvu trećih lica. Odlučno tvrdi da bi je samo iracionalan pojedinac mogao prevariti, sugerirajući da bi takvoj osobi bila potrebna stručna pomoć.

 

 

 

 

 

Marina potvrđuje svoj integritet tako što se izjašnjava kao osoba od povjerenja. Iako priznaje da bi mogla razmisliti o toleriranju obmane ako je ljubav bila izuzetno moćna, pojašnjava da se sama nikada nije upuštala u takvo ponašanje. Marina je za “Republiku” izrazila čvrsto uvjerenje u očuvanje svetosti odnosa i poštivanje privatnosti drugih. Naglasila je da nikada nije igrala ulogu u raskidanju braka i da duboko poštuje instituciju porodice.

 

 

 

 

 

 

Marina je izrazila želju za mladim i nezavisnim dečkom sa kojim može graditi budućnost. Iako je priznala da nije savršena, ona je odlučno izjavila da nikada nije bila zainteresovana za mešanje ili uključivanje treće strane u vezu. Marina je odlučno izjavila da nikada nije upadala u privatnost svog dečka provjeravajući njegov mobilni telefon ili udubljujući se u njegove poruke kako bi otkrila bilo kakvu potencijalnu nevjeru. Ona cijeni svoju privatnost i očekuje da drugi učine isto. Marina je otkrila da njen telefon sadrži lične poruke sa prijateljima i porodicom, te čvrsto vjeruje da partner ne mora imati pristup svakom aspektu njenog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here