U svojoj biografiji “Ovo sam ja – Aca Lukas” Aca Lukas otvoreno govori o dubokoj naklonosti prema Sonji, svojoj trećoj supruzi, koju smatra svojom najvećom ljubavlju. Lukas se osvrće i na lažnu tvrdnju da je Sonju oteo od svog kolege Željka Šašića, čime je stao na kraj zabludama oko njihove veze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U tom periodu Sonja uopšte nije zaokupljala moje misli. Nisam uspio prepoznati njenu ljepotu, jer mi je pažnju zaokupila lažna priča o mojoj navodnoj otmici Željkine žene. Vrijedi napomenuti da su se Željka i njegova supruga razveli još 2007. godine, dok sam se ja sa Sonjom vjenčao 2010. Oduvijek je bila moja sklonost da se brzo oženim kada ljubav udari. Pre naše zajednice Sonja je bila udata za mog kolegu, pevača Željka Šašića. Igrao sam značajnu ulogu u njegovom pokretanju iz opskurnosti do izvanredne karijere. Tada su se moja tadašnja supruga Nataša i Željkova Sonja neverovatno zbližile, što ih je dovelo do otvaranja zajedničkog butika. Ovi detalji su podijeljeni u mojoj knjizi. Nakon incidenta, ličili su na haotičan nered. Željko mi je prišao tražeći da riješim nesporazume. “Neka se pomire”, pozvao je. Uzevši stvari u svoje ruke, suočio sam se s njima u butiku, protjerao ih, zaplijenio ključ i otpratio ih do kuće njihove majke.

 

 

 

 

 

 

Ova priča je dokumentovana u njegovoj biografiji, gdje otkriva i da je Željko otkrio svoju namjeru da se razvede. U periodu kada je Sonja počela da pokazuje interesovanje za Acu Lukasa, on je već bio u romantičnoj vezi sa koleginicom Danijelom Vranić, koju je otvoreno otkrio. Žao mi je, ali niste dali odlomak da ispravim. Molim vas da mi date odlomak za rad. U knjizi se otkriva da je Danijela ušla u sobu, ali joj nisam odgovorio. Bila je to odluka za žaljenje, ishitreni postupak koji je označio nesretan završetak veze sa ženom koja je zaslužila bolje. Autor priznaje da ga je po povratku u Beograd obuzela intenzivna ljubav prema Sonji.

 

 

 

 

 

Sa velikim osećajem ljubavi, Sonja i ja smo se vratile u Beograd. Srca su nam bila ispunjena radošću dok smo izmjenjivali zavjete u svetoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Nakon ceremonije, slavili smo sa našim najmilijima u prelijepom restoranu. Cijeli dan kao da je oživjela magična knjiga priča. A onda je na svijet došla naša dragocjena Viktorija koja je unijela još više ljubavi i sreće u naše živote.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here