Na opsežnoj listi bivših ljubavnika Cecinog sina nalaze se brojne poznate žene, među kojima su Ana Rajković i Maša Terzić. Međutim, često se zanemaruje da je svojevremeno bio u vezi sa Veljkom Ražnatovićem i voditeljkom Ksenijom Bujišić.

 

 

 

 

 

 

 

U 2016. godini bila je veoma popularna ljubavna afera koja je osvojila mase. Par je otišao toliko daleko da je dao zajednički intervju, gdje su otvoreno podijelili zamršene detalje svog romantičnog putovanja. Veljko, šarmantan, atraktivan, kulturan i nadaren pojedinac, prirodno je postao neodoljiv ženama, a ja kao njegova djevojka nesumnjivo cijenim njegovu privlačnost.

 

 

 

 

 

 

 

Ksenija je tada portalu Mycupoftea.rs uveravala da poseduje nepokolebljivu samouverenost i da je potpuno opuštena sa pozitivnim i nepovoljnim primedbama na ljubavni život i lične odluke. Bivša partnerka Veljka Ražnatovića u medijskoj industriji debitovala je još kao dete, a trenutno je voditeljka na televiziji Informer. Sretno je udata sa dvoje divne djece, kćerkom i sinom. U međuvremenu, Veljko i njegova supruga Bogdana sa nestrpljenjem iščekuju dolazak trećeg deteta, koje će biti njihov naslednik.

 

 

 

 

 

 

Od trenutka kada sam je prvi put ugledao, Ksenija je odisala neviđenom iskrenošću i zračila zaraznim osmehom. Njena iskrena priroda i neporeciv šarm stvorili su hemiju kojoj nisam mogao da odolim. Veljko je tada izrazio da uprkos trenutnom stepenu razvoja postoji dubok osećaj za sudbinu i neviđeni nivo značaja i strasti vezanih za izabranu osobu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here