Starija ćerka je ista majka, a mlađa… Dragan Mićanović javnosti predstavio naslednicu Lenu, svi komentarišu jedno (FOTO)

0
104

Mlađa kćerka Dragana Mićanovića, prekrasna Lena, ima izrazitu sličnost s ocem, za razliku od starije sestre Ive, koja je prava kopija svoje majke. Iako njihovi roditelji već više od deset godina nisu u braku, Lena i Iva održavaju odlične odnose kako s majkom tako i s ocem. U posljednje vrijeme često se pojavljuju u javnosti sa roditeljima.Draganova kćerka je ovog subotnjeg događaja bila njegova pratilja na premijeri predstave “Bolest mladosti”, a kada se pojavila, držeći svog oca za ruku, svi su bili usmjereni prema njoj.

Ono što je najviše privuklo pažnju bila je Lenina izvanredna ljepota i zanimljiva činjenica da, iako ima neke karakteristične crte majčinog lica (Ane Sofrenović), izuzetno podsjeća na svog oca.Lena je inače srednjoškolka s interesovanjima za modu, jezike i putovanja. Osmijeh koji nije silazio sa lica glumca tokom cijele večeri jasno je pokazivao koliko je ponosan na svoju kćerku i njena interesovanja.Dragan Mićanović je poznati srpski glumac koji se istaknuo u pozorištu, filmu i televiziji. Postao je prepoznatljiv ulogom maturanta Filozofa u filmu “Lajanje na zvezde”, koji je postao kultni film na domaćoj filmskoj sceni.

Međutim, Mićanović je okom svoje bogate karijere ostvario mnoge zapažene uloge kako u domaćem tako i u međunarodnom kontekstu.Njegova izuzetna glumačka sposobnost omogućila mu je da se istakne i u pozorištu i na filmu, a brojne uloge koje je odigrao bile su visoko ocijenjene od strane kritike i publike. Njegova raznolika filmografija i doprinos umjetnosti glume učinili su ga jednim od istaknutih glumaca na Balkanu i šire.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here