Još jednu u nizu zanimljivu priču vam donosimo, a koja nam dolazi sa društvenih mreža, gdje je ova priča privukla itekako pažnju na sebe, a vjerujemo da ćete i vi sami da se zainteresujete kada čujete. Priča koju vam danas donosimo nam dolazi iz svijeta, tačnije iz Sjedinjenih Američkih Država.

U jednoj bolnici u Kanzas sitiju, ljekari su ostali u čudu i velikom šoku zbog prizora koji su oni ugledali ispred sebe. Naime, radi se o tome da se jedna žena porodila, i sa njom i bebom je naravno sve bilo uredu, ali ipak jedan detalj ih je šokirao, a radi se o tome da je novorođena beba, vjerovali ili ne imala zube. Majka koja je na svijet donijela ovo čudo od dječaka rekla je da se ovako nešto desi jednom na 2 hiljade porođaja. Njeno ime je Džordan Blos-Vilson.

Kada je ona na ovaj svijet donijela sina Dosona, sve je djelovalo normalno, sve dok dječak nije otvorio usta, a kada se to desilo ljekari su se šokirali, jer se ispostavilo da je on imao zube. Džordan je odlučila njihovu neobičnu priču da podijeli na društvenim mrežama, pa je ona na svom TikTok nalogu objavila video snimak ispod kojeg je ona napisala sljedeće: “Kada se vaša beba rodi sa zubima i svo bolničko osoblje ne može da veruje jer to nikada ranije nisu videli. To se dešava jednom na 2.000 porođaja”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@jordanbloss_

Two truths and a lie game will have nothing on this kid. This happens 1 out of every 2,000 births. #natalteethbaby #babytok #popular #fyp #familytok #birthstory #hospitaltiktoks

♬ Popular – From “Wicked” Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here