Sanja Kužet u izdanju u kakvom je do sada niste videli! Suknja koja ne izlazi iz mode, a sandale svi priželjkuju (FOTO)

0
231

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” je započelo novu sezonu, a voditeljica Sanja Kužet je postala zaštitno lice ovog šoua. Njen izgled i pažljivo odabrani stajling svakim pojavljivanjem u emisiji privlače pažnju kako gledalaca, tako i korisnika društvenih mreža. Njena pojava i stil su često tema diskusija i komentara, što je bilo slučaj i juče tokom emisije. Sanja je postala neizostavni dio ovog popularnog televizijskog programa.Kada je stigla na snimanje, atraktivna voditeljica je odmah privukla pažnju svih prisutnih, kako ispred, tako i iza kamera. Njen izgled je bio fenomenalan, što je primjetilo mnogo ljudi. Sanja je očigledno veoma cijenjena zbog svog stila i pojave.

Svaki stajling koji Sanja Kužet odabere izgleda sjajno na njoj, a u posljednje vrijeme smo je češće viđali u elegantnim izdanjima prilagođenim takmičenju. Stoga je ovaj nešto opušteniji stajling koji je izabrala za dolazak na snimanje bio osvježenje i privukao pažnju. Sanja očigledno ima izvanredan osjećaj za modu i stil i uvijek izgleda besprijekorno, bez obzira na stil odjeće koji odabere.Lijepa voditeljica se parkirala ispred studija i izašla iz auta bez šminke, u potpuno opuštenoj odjeći, što je iznenadilo mnoge koji je do sada nisu vidjeli u takvom izdanju. Fotoreporteri su iskoristili priliku da zabilježe njen prirodan izgled prije nego što se sredi za emisiju, čime je pokazala svoju autentičnost i opuštenost.

Sanjin stajling se sastojao od uvijek aktuelne teksas suknje do koljena, uz koju je nosila crnu klasičnu atlet majicu. Poseban naglasak bio je stavljen na njene efektne sandale koje je vješto uklopila sa bojom majice.Ovaj izbor odjeće čini se kao opuštena, ali i modno osvježavajuća kombinacija. Sanja je još jednom pokazala svoj stilski versatilni pristup modi.Sanjine ravne i izuzetno udobne sandale, ukrašene interesantnim šarenim detaljima na kaiševima, privukle su veliku pažnju. Mnoge dame su odmah poželjele saznati gdje ih je kupila i koliko su koštale. Ove sandale su doprinijele tome da voditeljica izgleda opušteno i prirodno, poput “djevojke iz komšiluka”, zbog čega je privukla mnoštvo pohvalnih komentara i pažnje zbog svog stajlinga.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here