Fotografija Milomira Marića u društvu ove, svima poznate dame izazvala je veliki broj komentara. Milomir je danas jedno od najprepoznatljivijih TV lica, a javnost već godinama zna da uživa u skladnom odnosu sa književnicom Vesnom Radusinović. Međutim, sada je postalo očigledno kako je zarobio srce ove zanosne lepotice nakon što je na društvenim mrežama osvanula fotografija Marića i Vesne od prije tri decenije. Ova slika iz prošlosti izazvala je interesovanje mnogih i podsjetila na njihovu dugu i sretnu vezu.Marićev put do statusa jedne od najistaknutijih ličnosti domaćeg šou-biznisa bio je dug i trajao je godinama.
Oduvijek je bio miljenik ženske populacije i poznat kao veliki zavodnik. To potvrđuje i fotografija koju je Mirjana Bobić Mojsilović podijelila na Instagramu, a koja datira iz davne 1993. godine. Očigledno je da je Marić oduvijek privlačio pažnju i imao šarm koji je ostavljao utisak na mnoge.Mira je podsjetila kako su izgledali kada su bili dio redakcije časopisa “Duga”, gdje je Marić zapravo započeo svoju karijeru. Fotografija datira iz 1993. godine i prikazuje njih dvoje kao mlade kolege u redakciji časopisa “Duga”. Njen opis ispod slike je bio: “Pronađeno među starim fotografijama. Kad smo bili mali, redakcija Duge, 1993.” Ova fotografija je izazvala oduševljenje i nostalgiju kod njenih pratilaca na društvenim mrežama.Fotografija Milomira i Mire brzo je privukla veliki broj lajkova i komentara na društvenim mrežama. Pored književnice, izgled novinara je takođe naišao na pohvale.
Fotografija je pokazala Marića u mlađim danima sa dugom, izrazito crnom i gustom kosom, što je kontrast današnjem izgledu gdje se pojavila koja bora na licu, a kosa je postala seda. Ovaj kontrast je bio zapažen i komentiran, pri čemu su mnogi izrazili divljenje prema njihovom izgledu iz prošlosti.Složnost dama u mišljenju da Gordan i dalje izgleda sjajno, te da njegov prepoznatljiv šarm i muževnost nisu oslabili sa godinama, svjedoči o trajnom utisku koji je novinar ostavio na ženski dio populacije. Bez obzira na godine, očigledno je da Gordan Marić i dalje privlači pažnju i ostavlja pozitivan utisak na mnoge.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here