Ivana Jordan je nakon okončanja svog braka sa Dušanom Antonijevićem 2016. godine dugo čuvala svoj emotivni život u tajnosti. Sa svojim sinom Vukom živjela je povučeno u luksuznom stanu na Dedinju, dajući ljubavi priliku da se tiho vrati u njen život. Iako je u početku izjavljivala da nije zainteresovana za nove veze, njen momak ju je osvojio širokim osmjehom i Ivana je ponovo zaljubljena.Ivana je izjavila: “Imam partnera, ali ne razmišljam o udaji, treba uživati u životu. On razumije moj posao i nemamo problema, nije ljubomoran.” Ovo su njene riječi koje je iznijela za “Blic”.

Zanimljivo je da je samo nekoliko dana kasnije objavila i prve zajedničke fotografije sa svojim partnerom, što je javno potvrdilo njihovu vezu.Ivana je krajem prošle godine potvrdila svoju romansu sa misterioznim muškarcem koji nije bio poznat javnosti. Ova potvrda označila je novu fazu u njenom emotivnom životu, nakon što je dugo vremena čuvala svoju privatnost u vezi sa ljubavnim vezama.Ivana Jordan je u vezi sa muškarcem koji je, kako se čini, veoma privlačan, a njihova zajednička sreća je vidljiva na fotografijama sa njihovog ljetovanja u Grčkoj. Njeni pratitelji su primjetili njihovu sreću i komentarisali da im ljubav savršeno pristaje, izražavajući komplimente prema paru.Rođena je 7. juna 1977. godine u Beogradu.

Završila je nižu muzičku školu “Josif Marinković” i “Petar Konjović”, kao i Srednju muzičku školu “Josip Slavenski” u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu. Takođe, radila je kao muzički saradnik na TV Politika i radio Politika od 1994. do 1997. godine. U periodu od 1995. do 1998. godine, pisala je za magazin Ana, gde je imala svoju stalnu rubriku “Teleks vesti” u kojoj je izvještavala o aktuelnim muzičkim događajima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here