Miki Manojlović je poznati srpski glumac .On je jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih glumaca sa Balkana, čija je karijera obuhvatila brojne uspješne uloge u domaćim i međunarodnim filmovima, kao i na pozorištu i televiziji. Manojlović je stekao veliku popularnost i priznanje za svoj izvanredan glumački talenat.Neki od njegovih najpoznatijih filmova uključuju “Underground” (režirao Emir Kusturica), “Otac na službenom putu” (takođe režirao Kusturica), “Tito i ja”, “Crna mačka, beli mačor” i mnoge druge.

Takođe je nastupao u brojnim pozorišnim predstavama i televizijskim serijama.Miki Manojlović je dobio mnoge nagrade i priznanja za svoj rad i ostao je jedan od najcjenjenijih glumaca u regionu.Miki Manojlović i Tamara Vučković Manojlović su pronašli ljubav jedno u drugome uprkos razlici u godinama. Njihova veza pokazuje da ljubav ne poznaje godine i da se prave emocije ne mogu kontrolisati. Važno je da se dvoje ljudi međusobno podržavaju i vole, bez obzira na razlike koje ih mogu razdvajati.„Upoznao sam Tamaru dok sam bio angažovan na predstavi “Zločin i kazna”. Sjećam se da sam javno isticao njen neosporni talenat kao mlade glumice.

Nikada nisam sanjao da će Tamara postati moja partnerka u životu, prateći me u inostranstvu i zajedno sa mnom dobiti sina“. – izjavio je glumac. Takođe je istakao da je Tamara njegova ključna podrška u profesionalnim odlukama i da bez nje ne bi postigao ono što jeste.Supruga Mikija Manojlovića je direktorka Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP), a imali smo prilike videti njene uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here