Sada ću vam reći ISTINU o toj ženi: Filip Pat prvi put progovorio o bivšoj ženi Leontini, njegove reči ODZVANJAJU

0
553

Poznata pjevačica Leontina Vukomanović već nekoliko godina je razvedena od svog bivšeg muža Filipa, sa kojim je dobila kćerku Luciju 2009.godine, i mada oni godinama nisu zajedno, u svom odnosu oni su imali mnogo uspona i padova, a njihova kćerka će da ih spaja do kraja života, a ono što sve zanima jeste naravno to u kakvim su oni odnosima sada.

Njen bivši muž Filip nedavno je proslavio svoj rođendan, i to je ustvari bila idealna prolika da on svima objavi jednu novost, ali isto tako i da spomene pjevačicu, pa je tako on napisao sljedeće: “Da, danas punim 47 godina. Imam dvoje i uskoro troje dece. Hvala i Leontini i Maši što su mi omogućile da spoznam šta je ljubav prema i ljubav od dece. Moja najveća sreća je što sam dobio život i stvorio život”, napisao je Filip.

Jednom prilikom za domaće medije pjevačica je davala intervju gdje je govorila o tome što se razvela od muža, a ona je tada iskoristila priliku i istakla kako joj je drago što se ona izborila sa time da ne zavisi od muškarca, pa je ona tada rekla i sljedeće: “Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život”, rekla je ona, a ono što je bitno naglasiti jeste da je jako lijepo to što su oni ostali u prijateljskim odnosima. Vaša mišljenja na ovu temu? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here