Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija Zadruga, koji je na dobrom putu da i ove godine obori sve rekorde gledanosti i da nadmaši sva naša očekivanja. Naime, nekako je na samom početku sve bilo nezanimljivo, nije se dešavalo ništa posebno što bi gledaocima privuklo pažnju, a onda se nedavno sve promijenilo, i to možemo reći u jednu ruku od kako se u rijaliti vratila Miljana Kulić.

Međutim, ona neće biti naša današnja tema, jer kako ste mogli da zaključite mi ćemo danas da pišemo o Aleksandri Nikolić, djevojci pobjednika pete sezone Dejana Dragojevića. Naime, od kako je počeo rijaliti Aleksandra se prvo družila sa Miljanom Vračevićem, a onda su se oni žestoko posvađali i od tada više nisu komunicirali. Ali ona je sada napravila jedan korak na iznenađenje svih, a radi se o tome da je ona sama prišla Miljanu, koja mu se obratila sa sljedećom rečenicom: “Samo nešto da kažem, ja sam sa Markom Markovićem komentarisala da je bila najjača bleja kad smo na početku Zadruge pili kafe”, rekla mu je Aleks, pa je dodala da je tada bio mir.

Podsjećanja radi, pored svađe koju je on imao sa njom, on je tada na račun porodice Dragojević iznio niz optužbi, a tada je on rekao kako njemu Dejanov brat, David duguje neki novac. Naravno da se tada oglasio i sam Dejan koji je u svom stilu dao komentar na cijelu tu situaciju, i tada je on oštro demantovao ono što je Miljan rekao. Ono što sada sve zanima jeste, kako će Dejan da gleda na ovu situaciju, tačnije što se Aleks prva obratila Miljanu. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here