MOLIO SAM BOGA DA NE UMREM! SRPSKI GLUMAC O STANJU O KOJEM SE ĆUTI: Doktorka otkrila simptome: NE MEŠAJTE IH SA UMOROM!

0
564

I danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, pisat ćemo o jednom poznatom glumcu i situaciji u kojoj se on našao, a koja nije nimalo bezazlena i na koju svi mi treba da obratimo pažnju. Riječ je o glumcu Ammaru Mešiću koji je doživio napad panike, a na tu temu govorila je doktorka Tatjana Vlašković Jovićević, a ona je upozorila na simptome koje ljudi vrlo često miješaju sa umorom.

Kako smo već naveli, glumac je doživio napad panike, a u jednoj emisiji u kojoj je on gostovao do detalja on je opisao svoje iskustvo, a kako je rekao on je prvo vidio crne tačkice, a onda su počele da mu se redaju razne misli poput “Samo da ne umrem”. Srce je ubrzano upalo, a ista situacija ponovila se kasnije. Na samom početku on je rekao sljedeće:

“To mi se desilo pre mesec i po dana. Tada sam se nalazio u teretani sa svojim trenerom. Često se šalimo, bio je potpuno normalan dan. Krenuo sam da radim vežbe za ramena i u jednom momentu sam video crne tačkice. Pomislio sam da je od težine. Seo sam da se opustim, trener je počeo da se šali, ja se smejem, čujem ga, ali odjednom ga čujem prigušeno.U tom momentu sam osetio veliku količinu straha i neizvesnosti. Ne znam zašto. Samo sam razmišljao: ‘Bože, da ne umrem’. Čujem sebe i svoje unutrašnje misli, srce mi lupa 300 na sat. To je trajalo nekih 40-ak sekundi i samo sam nastavio da treniram”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here