Ovu radnu sedmicu ćemo da započnemo sa jednom veoma zanimljivom temom koja nam dolazi iz Srbije, a radi se jednoj urnebesnoj situaciji koja se desila, a koju baš i nemamo priliku da viđamo svakog dana. Međutim za stanovnike Zapadne Srbije i nije toliko neuobičajeno da se nekada sa vremena na vrijeme na putu pokažu lisice, medvjedi, ili neke druge divlje životinje koje istrče iz šume.

Ali situacija koja se usred bijela dana desila čovjeku koji se zove Budimir, u jednom čačanskom selu Ljubić, mještane je ostavila u potpunom šoku, posebno njega koji se po prvi put susreo sa ovakvim prizorom, a on je rekao sljedeće: “Odjednom je ispred mene iskočila sva uplašena, moram priznati zaledio sam se. Nisam znao da li će me napasti ili produžiti. Trčala je svuda naokolo dok po nju nije došao vlasnik. Rekao joj je “Ružo, gde si krenula. Aj za mnom, vodim te na parenje”. Od tog trenutka mene je strah prošao, rekao je on.

Sezona parenja ove domaće životinje mogla ju je koštati glave, a Budimir je na cijelu priču rekao i to kako je dobro ispalo i što se sve odigralo na ovakav način, jer bi u suprotnom mogao naići auto koji bi životinju možda i povrijedio i samim tim ona bi prije nego je planiramo završila u kazanu za čvarke ili nešto drugo. Šta vi kažete na sve ovo? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here