O Jeleni Đoković, vrlo često imamo priliku da čitamo u domaćim medijima, i ona je vrlo često jedna od glavnih tema, a kako i ne bi bila, kada je ona sa jednim od najboljih tenisera na svijetu u braku, a to je naravno Novak Đoković. O Jeleni se u medijima piše na razne načine, recimo kakav ona odnos ima sa Novakom, na koji način ona odgaja njihovu djecu, njen odnos sa njenom svekrvom Dijanoom oduvijek je bio zanimljiv, i još mnogo toga.

Mi ćemo danas da pišemo o jednoj našoj pjevačici, svima dobro poznatoj Milici Pavlović, koja je vjerovali ili ne komšinica Novaku i Jeleni, jer oni stanuju u istom beogradskom luksuznom kompleksu. Vremenom su se one zbližile, pa zbog toga i ne treba da čudi činjenica da je upravo Milica bila odabrana da uveliča vjenčanje Noletovog brata Đorđa, koji se oženio prije par mjeseci, a naravno da je pjevačica bila polaskana što su oni upravo nju odabrali za ovaj veliki i jako bitan događaj u porodici Đoković.

Tako je ona na ovu temu rekla: “Mnogo mi je drago što sam bila deo te lepe priče i verujte mi prve dve pesme sam se pravila dama. Kasnije sam toliko uživala i provodila se kao da nisam došla da pevam”, rekla je Milica, a onda se dotakla toga kakav utisak na nju je ostavila Jelena, pa je dalje rekla: “Kada sam došla u Beograd prijateljice su me pitale kakva je Jelena. Ono što sa vama mogu da podelim jeste da žena ima neku energiju koju ne možete da ignorišete, jako specifičnu, prijatnu, ali… ma, dopada mi se baš”, dodala je pjevačica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here