BESAN KAO RIS! Taki URNISAO rođenu ćerku samo jednom rečenicom, Marinkovićeva će doživeti FRAS!

0
452

Nsstavljamo sa novostima koje nam dolaze iz rijalitija Zadruga, a kako ste i sami mogli da zaključite, danas ćemo da pišemo o svađi koju su Maja Marinković i Filip Car imali prije dva dana, kada su pale veoma teške riječi koje su oni uputili jedno drugom, a koliko je Maja u jednom trenutku isprovocirala Cara, on se čak i zaletio na nju, ali je tu bilo obezbjeđenje koje ga je u tome zaustavilo.

I dok je ona njemu sa jedne strane vrijeđala cijelu porodicu, on je njoj vrijeđao oca Takija Marinkovića. Nakon cijele ove situacije oglasio se i Majin otac Taki koji je bijesan zbog ponašanja njegove kćerke. Novinar su ga pozvali, a on je bio vidno neraspoložen i samo je kratko rekao: “Očekujem Maju za Božić kući, prijatno”, rekao je on. Mi smo i prošle godine imali priliku da gledamo njihov itekako turbulentan odnos, a na kraju Maja je bila čak i diskvalifikovana jer je ona nekoliko puta nasrtala fizički na njega, i tom prilikom nanosila mu je ozbiljne povrede i ogrebotine.

Kada je on ove godine ušao, rekao je da nema šanse da oni ikada više budu zajedno i da ga ona kao žena više ne zanima, ali od kako je sada već bivši dečko Maje Marinković, Bilal napustio rijaliti zbog ozbiljne povrede, Filip je svoju priču okrenuo, a jednu noć on je iznio nju na rameniu, i ubjeđivao je da treba da budu zajedno, i da on nju voli, a da zna da i ona njega voli. Ali do pomirenja nije došlo barem ne za sada, tako da nam ostaje da vidimo šta će dalje da se dešava. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here