Samo su vam dva sastojka potrebna da biste bili uredni i lijepi. Naravno i zdravi. Zdrava koža, zadrvo tijelo, zdrav duh.

Dakle, šta vam je sve potrebno? Samo dva sastojka, a to je nešto štp možete nabaviti u svakoj apoteci. Dakle, to su glicerin i medicinski alkohol 70 posto. To je sve što vam treba. Kada ste to nabavili pomiješajte ih u istom omjeru onoliko koliko mislite da vam treba za jednu upotrebu i dio tijela. Ali neka bude malo gušća smejsa.

Onda nanesite na dio poput noktiju ili stopala. Kroz par sati odmah ćete primjetiti razliku. Ali dakle potrebnio je to držati upravo nekoliko sati na koži, a možete lagano umotati nečim da ne razmažaete po odječi ili namještaju.

Nećete vjerovati ali to je zaista sve štp vam treba. Zaboravite na skupocjene kreme, ulja, lijekove. Zaista nema potrebe da na to bacate novac. Ovi sastojci su jeftini i mogu vam, biti jako dugo vremena.

Ako radite ove trtmane nekoliko puta sedmično riješit ćete se tvrdokorne kože, vši nokti će biti i izgledati zdravije. Iako ide zima to ne znači da koži npogu trebate zanmriti ili kožu generalno. To samo znači da jojs e više trebate posvetati, da ne bi ljeti kukali.

Dakle, prva apoteka i tražite glicerin i alkohol 70 posto. To mje sve što vam treba da biste napravili smjesu koja ćevam pomoći. Javite kako je proša tretman. Svakako javite i svojim prijateljicama, jker ovo zaista pomaže kod bilo kojeg problema na dijelovima tijela neće vas uopšte mnogo koštati.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here